lørdag 12. mars 2011

Sier som Ole Brum; Ja takk,begge deler!

Ble så glad da jeg fant disse smykkene på PIECES i København.. Kunne like greit stått ett skilt der med mavnet mitt på. Sto i ca 2 sekunder å lurte på hvilken av dem jeg skulle kjøpe, før jeg sa til meg selv; "Hvem er det egentlig du prøver å lure? Du kommer til å kjøpe begge og d VET du!!"
Syns det er så kult å ha på seg (relativt) nøytrale klær og sprite det opp med en attention grabber, det være seg smykker, sko, veske, skjerf osv.. Noe som viser personlighet,selv om man ikke trenger å se ut som ett mønster/fargekart. Endte med at jeg kjøpte en eksta av denne fordi en venninne av meg kommer til å bli grønn av misunnelse og da er d gøy å kunne dra den opp så hun også får..

Det andre er også uberkult og kommer til å bli brukt masse.. Denne minner meg om noe fra vi va små, men klarer ikke å koble d. Kan d være ryggsekken som var i en bok/barnetv?

3 kommentarer:

  1. Artige smykker. Den ryggsekken minner meg litt om Ludde, men vet ikke om vi pleide å lese om ham?

    SvarSlett
  2. Elsker dem!! Blir glad av å se på dem.. =D Tror vi leste om Ludde, googla han og syns han virke kjent,men vet ikke om det var han det minna meg om..

    SvarSlett
  3. Jeg og H ble forresten enige om at d e Ludde smykket minner oss om.. =)

    SvarSlett